Professionaliteit

Jersey

Na jarenlang zoeken ben ik via via terecht gekomen bij Esteworld. Eerst heel de site goed bekeken veel reviews gelezen en alle informatie die ik nodig had opgezocht.
Toen kwam ik in gesprek met Ozlem.
Wat heel fijn was, de gesprekken met haar voelde als thuis, heel vertrouwd, ze spreekt Nederlands wat heel fijn is want zo kon ze mijn wensen goed vertalen naar de arts.
Ik wilde graag een neusoperatie en volgens de artsen in Nederland was dit heel moeilijk bij mij... dus ik had al een klein beetje de hoop opgegeven. Bij het gesprek met Dr. Safak heeft hij eigenlijk vrijwel meteen een hoop onzekerheid weggenomen en vertelde mij dat alles goed kwam. Dat wat ik wilde gewoon kon gebeuren. En zo gezegd zo gedaan.
We zijn zo enorm goed geholpen iedereen is super zorgzaam en heel erg lief ze staan dag en nacht voor je klaar!
Ook Sema top meid ben je! Mij enorm geholpen om me op mijn gemak te laten voelen!
Heel erg dankbaar voor alles wat jullie hebben gedaan, en het resultaat is meer dan ik had durven dromen!
En ook onze taxichauffeurs, wauw, altijd keurig op tijd, heel behulpzaam elke keer weer! Ook jullie enorm bedankt!
Dr. Safak nogmaals You make my wish/dream come true! Thanks again!

Score voor Esteworld Plastische Chirurgie: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Neuscorrectie