Professionaliteit

Rochelle

Sinds vorig jaar november ben ik al bezig in Nederland voor een neuscorrectie. De operatie was zowel medische als cosmedische, door Corona is de operatie meerdere keren verzet. Wanneer de operatie op 3 november weer niet door kon gaan ben ik verder gaan kijken naar de mogelijkheden.
Ik kwam uiteindelijk uit op de website van plastische chirurgie Turkije. Zelf kon ik Esteworld van een vriend die onlangs hier was geweest voor een haar transplantatie. Ik heb meteen contact opgenomen en dezelfde dag nog contact gehad met de Nederlandse contact persoon. De mensen waren er behulpzaam en er werd meteen vanuit foto’s gekeken met de arts wat mogelijk was! Nog geen uur later werd ik terug gebeld. Het voelde vertrouwd aan, aangezien ik nu de ruimte en tijd had voor de operatie was het voor mij van belang dat ik snel geholpen kon worden. Dit kon binnen 2 of 4 weken! Ik heb er voor gekozen om 23 november de operatie te ondergaan bij dr. Lütfi Teke?.

Het contact voorafgaand de reis verloopt super via whatsapp krijg je informatie en kan je je vragen duidelijke stellen! Op 22 november ben ik samen met mijn vriend naar instanbul gevlogen (trouwens voor een minimale meerprijs kan je iemand meenemen!). De taxi heeft al meteen contact met ons telefonische contact gezocht hierdoor zijn we al snel in het hotel. Hotel is goed verzorgd, vriendelijk personeel en het eten is lekker. Telefonische krijg ik te horen hoe laat ik de volgende dag wordt opgehaald voor mijn operatie.

22 november D-day..... spannend maar door de goede zorgen vanaf het eerste moment was ik erg kalm. We zijn opgehaald bij het hotel zoals afgesproken en bij de kliniek aangekomen wordt je begeleid door je Nederlandse consultant. Gedurende de dag wordt telkens goed vertelt wat er gaat gebeuren. Eerst de zakelijke kant, vervolgens allemaal controlens en vervolgens het consult met dr. Lütfi Teke?. Dit consult wordt samen gedaan met de Nederlandse consultant voor de vertaling.
Dr. Lütfi Teke? kwam meteen heel vriendelijk over. Er zijn vanuit 3D foto’s een voorbeeld gemaakt van de mogelijkheden. Vervolgens heb ik nog wat voorbeelden laten zien en kwamen we uit op wat ik graag wou en wat de arts dacht wat mooi bij mij gezicht zou passen. Het voelde goed en vertrouwd! Nog veel later ben ik opgehaald voor de operatie hiervan weet ik niet meer veel. Na de operatie zijn de eerste 1 a 2 dagen super zwaar. Mijn vriend mocht gelukkig de gehele tijd bij mij blijven en kom dus ook in de kliniek blijven slapen. Zusters in de kliniek behandelen je super vriendelijk. Aangezien ik erg veel pijn had is dr. Lütfi Teke? gekomen en heb ik uiteindelijk meer pijn medicatie gekregen. Na de eerste nacht mag je terug na het hotel, nogmaals alles wordt goed besproken en uitgelegd indien er vragen zijn mag je altijd met je contact persoon contact opnemen wat erg prettig aanvoelt.

Na dag 3 gaat alles beter. Einde van de week heb je een controle afspraak hier krijg je je neus te zien en wordt het nog even ingepakt voor een weekje.

Ik ben echt super tevreden met het resultaat nu al! Het is nog dik en wat blauw maar wauw! De arts heeft precies gedaan wat ik in gedachten had.

De algehele ervaring is voor mij dan ook super goed verlopen. Ben misschien wel met een fijner gevoel bij esteworld geweest dan dat ik in Nederland geholpen zou zijn. Aangezien alles goed geregeld is betreft het vervoer, verblijf en de operatie en contact met de kliniek.

Super bedankt voor de goede zorgen

Score voor Esteworld Plastische Chirurgie: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Neuscorrectie