Professionaliteit

R.

Na mijn gastric sleeve in 2014 en de vele kilo's die ik ben verloren hiermee besloot ik eind Januari 2021 een buikwandcorrectie + liposuctie te ondergaan. Na veel onderzoek en ervaringen van vrienden/kennissen uiteindelijk besloten dit bij Esteworld te doen. Mijn eerste contact was met Ozlem wat ik als zeer prettig heb ervaren. Ik kreeg op al mijn vragen m.b.t de behandeling alsook de mijn vragen aan de arts zeer snel antwoord. De wachttijd was vrij kort en de prijs was zeer scherp waardoor ik uiteindelijk heb besloten deze ingrijpende behandeling bij Esteworld te ondergaan. De begeleiding bij aankomst en tijdens de dagen in het ziekenhuis was uitstekend, meerdere keren per dag was het Semanur die even kwam vragen of het goed ging met mij. Ik had een prive kamer waar ik in alle rust kon beginnen met het herstel.
Mijn herstel is op dit moment nog gaande en ik kan met vragen of opmerkingen 24/7 terecht bij Ozlem en Semanur die beide direct voor je klaar staan per telefoon of whatsapp, lekker simpel! Ik beveel Esteworld dan ook van harte aan.

Score voor Esteworld Plastische Chirurgie: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Buikwandcorrectie + Liposuctie