Mijn eerste behandeling achter de rug opweg naar een nieuw stralende lach! Tijdens deze eerste behandeling hebben ze een deel van mijn tandvlees hersteld middels tissue graft. In juni kom ik terug voor 20 kronen/facings. Met het resultaat tot nu toe ben ik tevreden, je kan de verandering duidelijk zien en met de weken zal dit naar verwachting nog verder herstellen. Het team heeft me geduldig, vriendelijk, kundig en professioneel door het hele proces begeleid, ik kon elke vraag stellen en ze namen alle tijd voor me, dat heeft me erg op mijn gemak doen stellen. Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar Ozlem, zij heeft een grote rol gespeeld in het proces tot nu toe, ze heeft al mijn vragen die ik had kunnen beantwoorden wat mij het vertrouwen gaf in goede handen te zijn. Ook tijdens de behandeling en nu erna neemt Ozlem alle tijd voor me, het is heel fijn om iemand naast je te hebben op wie je kan rekenen! Ik kijk uit naar juni, waarbij ik vertrouw met een mooie nieuwe glimlach de kliniek te verlaten.