Vorige week een neuscorrectie laten doen bij Esteworld en een geweldige ervaring gehad! Vanaf het eerste contact moment met Özlem in Nederland voelde ik mij direct op mijn gemak met de organisatie, Özlem reageert heel snel en op iedere vraag die je hebt. Ik heb binnen een korte tijd een offerte gehad en met een goed gevoel mijn reis geboekt naar Turkije. In vergelijking met onderzoek naar andere klinieken voelde ik mij bij Esteworld echt een persoon en niet een zoveelste nummertje!
Van te voren krijg je zoveel mogelijk informatie en is er veel persoonlijk contact. Voor elk contact moment word je op tijd geïnformeerd via Whatsapp en is de gehele planning altijd duidelijk! Je voelt je direct een VIP vanaf het moment dat je arriveert in Turkije. Privé chauffeurs brengen je naar je hotel en de kliniek voor elk bezoek. Het hotel is erg netjes en hygiënisch met vriendelijk personeel die gewend zijn aan “plastische chirurgie patiënten”.
In Turkije was mijn contact persoon Semanur, wat een ongelofelijk lieve meid! Voelde gewoon als thuiskomen, ze geeft je zoveel informatie over wat er komen gaat en staat op elk moment van de dag voor je klaar. Op de dag van de operatie was alles duidelijk en ontmoete ik Dr. Shafak mijn chirurg, een hele lieve en kundige man die gelijk ziet wat nodig is. Een dokter die je met zijn aura al op je gemak laat voelen. Ik vertrouwde volledig op zijn kwaliteiten (ik had al veel positieve reviews over hem gelezen). De kliniek is super hygiënisch en de zusters verzorgen je heel goed, in Nederland word je niet zo goed verzorgt als hier!
Vanwege de nazorg en de pijnstillers heb ik amper last gehad van mijn neus. In het hotel komen ze vaak ijs brengen en kan je alles goed bijhouden. Al snel kon ik lekker ontbijten en na een aantal dagen genieten van het mooie Istanbul! Een medische ingreep en city trip in 1, win win situatie! Genoeg leuke mensen ontmoet in het hotel, die hetzelfde mee maken waardoor je je begrepen voelt en jouw ervaringen kan delen.
Na een week kwam ik op controle bij Dr. Shafak en wordt alles eraf gehaald, gecontroleerd en weer met tape ingepakt voor een extra week met stevigheid. Mijn neus is nog erg gezwollen, het kan 3 maanden duren voordat een goed resultaat zichtbaar is en een jaar tot de uiteindelijke vorm maar ik was nu al erg tevreden en ik kan niet wachten op het eindresultaat!
Al met al raad ik Esteworld aan en overweeg ik zelf terug te komen voor een andere cosmetische ingreep.