Professionaliteit

Samia

Ik ben serieus echt verbaasd hoe goed esteworld is. Ik was sceptisch maar ongelooflijk hoe goed ik ben behandeld,
Mijn complimenten naar me begeleidster Ozlem en mijn complimenten aan Semanur Vlaamse begeleidster ik ben zo goed geholpen dat ik er bijna geen woorden voor heb Esteworld heeft me leven echt veranderd.! Voor dat ik werd behandeling hebben ze bloed afgenomen medische dossier aangemaakt het draait om je gezondheid ipv van alleen het cosmetische gedeelte, de transfer van de airport naar het hotel, en van het hotel naar de kliniek, een 20Plus!!!! Ze appen jou hoelaat je de volgende dag de afspraak heb en ze komen nog optijd ook!! Ze hebben mij echt op handen gedragen het personeel van Esteworld hebben mij zo goed op mij gemak gesteld werd volgens mij beter behandeld dan in Nederland de begeleidster leg je medicatie heel goed uit, als je dat verkeerd doet krijg je gewoon op je donder! Want ze willen wel dat je goed aan de medicatie houd, hotel was ook onwijs top!!!! Volgende maand kom ik terug ik kan niet wachten om ze weer te zien uit de grond van me hart Onwijs bedankt!!!!!!!!! Ik raad serieus aan voor de mensen die een behandeling willen doen om esteworld te benaderen!!! Was me eerste keer en ook de beste!!! Ik ga serieus met pijn in me hart weg jullie waren onwijs behulpzaam beter personeel dat esteworld kan je echt niet krijgen ontzettend bedankt,bedankt ,bedankt !!!! Inshallah tot de volgende keer!!!!! Groetjes Samia!!

Score voor Esteworld Plastische Chirurgie: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Kronen