Ik heb zelf online research gedaan en kwam zo terecht bij Esteworld. Nadat ik hele positieve ervaringen/verhalen van mensen gelezen had nam ik contact op en kwam zo bij de Nederlanse Ozlem terecht. Zij heeft al mijn vragen beantwoord en voor ik het wist had ik een afspraak voor een neuscorrectie in Istanbul. Ik had veel twijfels, niet alleen dat het in het buitenland was maar ook vanwege de hele Covid situatie, maar ben direct gerustgesteld door Ozlem. Het is perfect veilig. Ik ben probleemloos aangekomen in Istanbul. Daar werden we opgewacht door de taxi-service van Esteworld die ons naar het hotel bracht. Je werd overal telefonisch van op de hoogte gebracht. In de kliniek werd ik door Ozlem en Semanur opgewacht. Ze zijn niet alleen super vriendelijk, maar stellen je enorm gerust tijdens het hele proces. Dokter Safak is een topdokter die weinig woorden en veel daden heeft. Kortom de specialist in neuscorrecties. We zijn van begin tot het einde enorm goed begeleid door beide dames. De kliniek alsook hotel zijn heel schoon en netjes, dat is toch iets waar ik veel belang aan hecht. Ik raad Esteworld echt aan!