Professionaliteit

Ik ben een week geleden een neusoperatie ondergaan bij EsteWorld, na lang zoeken naar een goede arts ben ik uitgekomen bij de chirurg.
Voorafgaand heeft Özlem mij goed geïnformeerd en gekeken voor een geschikte datum voor de operatie. Ik voelde mij erg begrepen door haar.
Toen ik aankwam in Istanbul, belde de transfer keurig netjes om te melden dat hij er was, eenmaal aangekomen in het hotel was het boven verwachting. Wij kregen een mooie kamer met een view, ook vonden wij het eten heerlijk daar! Zeker aan te raden.
1 dag voor de operatie kreeg ik te horen hoe laat de transfer mij zou ophalen. Ik werd begeleid door de Nederlands sprekende Semanur, ze is erg lief en weet waar ze over praat. Toen we aankwamen bij Este World werd er ook gelijk een PCR test gedaan, Este World let erg goed op de gezondheid en werkt super hygiënisch. Semanur begeleidde mij verder naar mijn eigen kamer waar ik werd voorbereid voor mijn operatie: er werd een ecg afgenomen, bloedtest, bloeddruk werd gemeten en vervolgens kreeg ik een infuus ingebracht.
Paar minuten later was het al zo ver, ik mocht in de kamer van de chirurg komen en ik mocht eindelijk laten zien wat ik niet mooi vond aan mijn neus. Ik heb daarbij ook ademhalingsproblemen door een scheef tussenbot, de chirurg merkte dat gelijk op en wist hier raad mee. Zonder te zeggen waar ik mezelf precies aan stoorde, haalde hij de woorden uit mijn mond! Hij is erg professioneel en straalde vertrouwen uit.
Na de operatie voelde ik mezelf wat suf en moe. Dat is volkomen normaal en de zusters hebben mij erg goed geholpen. Ook met aankleden, wc en verband wisselingen. Na een nachtje slapen mocht ik vroeg weer naar het hotel, de transfer heeft ons gebracht en een leuk praatje gemaakt. Iedereen is super vriendelijk en geeft echt om de gezondheid van anderen. Ik ben super blij dat ik in deze pandemie van Corona toch nog mijn operatie kon laten uitvoeren in het buitenland zonder problemen en narigheid.
Over 7 dagen mag het verband (kapje) er af. Je krijgt dan ook voor het eerst je neus te zien! Ik was erg blij, de neus is mooi recht. Het was wel gezwollen en die zwelling kan 1 jaar blijven vertelde Semanur, dus reden om te panieken is absoluut niet nodig.
Verder heeft de arts alle adviezen nog een keertje herhaald en gezegd waar ik erg op moet letten, zoals snuiten of een bril dragen. Ik vond het fijn dat ze mij de tijd gaven om alles nog een keertje door te spreken, hierdoor kreeg ik ook het gevoel dat patiënt gehoord word en de ruimte krijgt. De transfer heeft ons terug gebracht naar het hotel en onze vlucht stond al ingepland morgen. Ik ben erg blij dat mijn operatie is doorgegaan ondanks corona! Zeker aan te raden! 10/10??

Score voor Esteworld Plastische Chirurgie: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Neusoperatie