Professionaliteit

Ik ben hier terecht gekomen door veel opzoekwerk te doen over klinieken voor neuscorrecties, ik had heel lang gezocht naar een kliniek waar ik echt een goed gevoel bij had. Daarna ben ik in contact gekomen met een Nederlandse consulente, deze wist alles te vertellen en hielp je heel goed met je vragen. Uiteindelijk heb ik de stap gezet en een afspraak gemaakt, toen ik een vriendin aankwamen in de luchthaven werden we direct naar het hotel gebracht door een transfer (dit wordt allemaal voor jou geregeld).
De dag van mijn operatie had ik heel veel stress, de begeleiding en het verzorgd personeel had hier veel begrip voor.

De arts heeft me ook goed begeleid en zag meteen welke veranderingen er zouden moeten gebeuren, hij vraagt ook duidelijk wat jouw wensen waren. Hij kijkt echt goed naar wat er bij je gezicht past en doet heel natuurlijk werk. De begeleiding heeft me hier dan ook goed in ondersteunt met de vertaling.

Omwille van Corona gebeurde alles zeer veilig, in de kliniek zelf nemen ze voor je operatie een PCR test en voor je vertrek naar huis, heel handig dus!
Toen de arts mijn neuskapje verwijderde wist ik niet wat ik zag, bye onzekerheid!

Ik raad het zeker iedereen aan om hierheen te komen, had ik het zelf maar eerder gedaan.

Score voor Esteworld Plastische Chirurgie: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Neuscorrectie