Esuals

Nicky willems

2 bikini’s ontvangen. Deze waren in de sale maar je gaat er dan alsnog vanuit dat het goed is. Allebei de bikini’s 1 keer aangehad en gewassen in een waszakje en met een knoopje in de touwtjes. De touwtjes zijn helemaal uit de bikini en krijg je er op geen een mogelijkheid meer in. Ik heb gemaild met de klantenservice maar die kunnen niks betekenen. Jammer, had verwacht dat er een oplosssing bedacht zou worden. Nu 2 bikini’s die ik niet meer kan gebruiken.
Voor mij nooit meer esuals.

Reactie Esuals:

Hi Nicky,
Wat jammer om jouw review te lezen. Na aanleiding van ons mail contact hebben wij geen reactie meer vernomen waarin wij met je mee wilden kijken naar een mogelijke oplossing, dit staat dan ook in ons laatste mailtje netjes vermeld. Op het moment wij geen gehoor krijgen na telefonisch proberen contact op te nemen en via de mail kunnen wij niet met je meekijken naar een oplossing. Hopelijk krijgen wij na aanleiding van ons laatste mailtje alsnog reactie en kunnen wij dit op een positieve manier voor je oplossen. Ondanks wensen wij jou een hele fijne dag! :)
Liefs, Quinty Team Esuals

Score voor Esuals: 1/5
Zou je Esuals aanbevelen? Nee
2 bikini’s. Zwart en blauw