Esuals

Cindy

Super! Al vaker wat besteld en gekocht bij Esuals en alleen maar goede ervaringen. Ook een super fijne klantenservice die goed bereikbaar is. Ik vind het toppers met top service!

Nu dit keer gave laarzen voor mijn dochter gewonnen en ook dit was weer zo top geregeld! Ik wil jullie bedanken voor de geweldige laarzen :) mijn dochter was er blij mee! Ook weer een geweldige service. Daar steken jullie echt ver boven andere webshops mee uit! Altijd top geregeld of je nu koopt of zoals nu wint (wat te gek is :) ) er wordt snel gereageerd en snel verzonden.

Bedankt nogmaals en alvast fijne feestdagen en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Reactie Esuals:

Hi Cindy,
Wat ontzettend leuk om deze review te lezen. Wij zijn onwijs blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en ons contact. Wat leuk om te horen dat je een van onze winactie hebt gewonnen en dat jouw dochter zo blij is met de laarzen. Onwijs veel plezier van de laarzen & jullie aankopen. Namens Team Esuals wensen wij jou hele fijne feestdagen. <3
Liefs, Quinty team Esuals

Score voor Esuals: 5/5