In december een Super avenger 2 gekocht. Dit horloge heeft nog nooit goed gelopen. Nu is hij voor de tweede keer naar Breitling gebracht en daar moet hij al geserviced worden wat natuurlijk vreemd is. Hierop heb ik aangegeven dat ik of mijn geld terug wil of een ander horloge. Hier was dhr. van Baal het niet mee eens en doet er niks aan.
Conclusie waardeloze zaak en ik koop daar nooit meer iets.
meer klantvriendelijk acteren
Reactie Eugenevanbaal.nl:
Geachte heer Kuipers,
U heeft op 29-12-2016 een Breitling horloge in de winkel gekocht.
U heeft uw horloge aan Breitling service centre in Nederland aangeboden, aldaar heeft men uw horloge onderzocht en aangeven dat er op een van de kastpoten een duidelijke afdruk zichtbaar is. De horlogemaker van Breitling geeft aan dat dit de reden is van het niet goed functioneren van uw horloge. Het te snel lopen en het doorschieten van de secondewijzer is het gevolg van val/stootschade. Dit is bij aanname ook met u besproken.
Zoals reeds telefonisch met u is besproken op 23-1-18 willen wij er alles aan doen om uw horloge in een goed functionerende staat te krijgen. Normaal gesproken valt dergelijke schade niet onder de garantie. Maar gezien de leeftijd van het horloge zal dit zonder kosten worden uitgevoerd. Wij vinden het vervelend dat u al zo snel pech heeft met uw horloge en hopen dat u er weer snel plezier van gaat hebben.
Eugène van Baal BV juwelier & horloger anno 1887