Hoe waardeert u onze deskundigheid?
Wat vindt u van ons assortiment?
Hoe waardeert u onze service?
Hoe waardeert u de geleverde kwaliteit?

Ruud Bunnig

Wat een mooie tegel heeft mijn vrouw gekozen, prachtige hout nerf schitterend, maar ook het formaat van 120 bij 40 cm.
Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop Klaas de problemen op ons terras samen met mij en mijn vrouw heeft benaderd, maar ook heeft opgelost.
Eerst was er de vertraging met de kraan (te kort), daarna de tegels op een verkeerd adres bezorgd, waardoor er meer dan een halve dag verloren is gegaan. Toen het probleem met de leg richting van de tegels (in de lengte of in de breedte) en ook de ongelijke ondergrond werkte niet echt mee en tenslotte moesten de tegels vanaf 1cm hoogte naar bijna 14cm hoogte toe en aan drie zijden onder een hek door, terwijl het dak naar twee kanten afschot heeft. Alle tegels liggen keurig gelijk onder het hek en het eind resultaat is schitterend. Klaas weet nu wel dat ik (met mijn technische achtergrond) nogal kritisch ben en ook niet makkelijk complimenten uitdeel, maar hier kan ik zonder een compliment te geven niet mee wegkomen. Uiteindelijk heb ik met Klaas het meest te maken gehad, hij vertegenwoordigt de firma bij de klant thuis en hij heeft het in mijn ogen prima gedaan. niets was er teveel en alles was bespreekbaar, maar hij is ook erg precies in het werk en een fatsoenlijke vent (met humor). Samenvattend denk ik wel dat de mensen in Nederland erg blij mogen zijn dat er bedrijven zoals Exclusieve Dakterrassen bestaan, die goed werk leveren, maar ook goede mensen in dienst hebben. Nogmaals onze complimenten.

Score voor Exclusieve Dakterrassen: 5/5
Aequa Castor 40x120x2cm 40m2