Expert

Laatst fietste ik 's ochtends vroeg langs de Expert in Delfzijl en zag een televisie in de etalage. Ik had al heel lang niet meer naar prijzen van Tv's gekeken en mijn eerste gedachte gedachte was "Hoe kan dat voor dat geld". Later op de dag, na wat zoeken op het internet bleek dat wel mee te vallen, het was marktconform. Nadat ik wat recensies had doorgenomen besloot ik hem eens in het echt te bekijken.

En dan komt dus het mooie van een winkel: je ziet hem in het echt: "Wil ik dat ding aan de muur of niet".
Je hebt het nog even over wat features van de TV, dingen als de plaatsing van de aansluitingen, de CI module, - bedenk het maar. En of ze hem aan het eind van de middag nog langs konden brengen. Dat kon dus - gratis tot aan de deur.
Zo fiets je 's ochtends langs een winkel en heb je 's avonds een nieuwe TV staan.

Dit was dus gewoon een heel prettige ervaring, en dan bedoel ik dus dat je gewoon lokaal, in je eigen woonplaats in een goede winkel met prettige mensen (die je al jaren kent) zaken doet. Dat voelt toch veel beter dan welke internet aankoop dan ook?

Score voor Expert: 4.5/5
Woonplaats FARMSUM