Expert

Enige die goede sevice heeft gegeven is de monteur die kwam kijken wat er fout is gegaan. Deel van plint weggezaagd zonder overleg. Deze monteur heeft dit terug gekoppeld. Er moest een nwe vaatwasser komen met andere afmetingen. Daarom had ik deze ook niet online gekocht. Inmeten was niet nodig. Was dit wel gegaan had ik niet 6 mnd op een nieuwe vaatwasser hoeven wachten. Geen excuus niets. En dan ook nog dat vinden dat je de reserve vaatwasser in de tussentijd gebruikt hebt. Geen tegemoetkoming. Niets. Dit gaat over expert Purmerend. Ik heb nog nooit ergens zo'n slechte service meegemaakt buiten de slimme monteur om. Dus als je de ik beter uit te zijn in een winkel te kopen ipv online dan kom je bedrogen uit!! Geen belletje met stand van zaken, niets. Constant er achter aan bellen alsof het een gunst is om bij Expert Purmerend te mogen kopen. Ik heb daar veel artikelen gekocht. Maar ik ga daar nooit maar dan ook nooit meer heen! Restant moest ik ook bij betalen terwijl het niet mijn fout was. Nogmaals, zéér slecht. Geen woorden voor!

Score voor Expert: 0.5/5
Woonplaats PURMEREND