Ik heb recent twee boeken besteld bij EZbook, helaas was de kwaliteit van een boek teleurstellend. Het lettertype op veel pagina's was anders dan in mijn PDF en sommige zinnen waren onleesbaar groot en dik gedrukt. De klantenservice gaf aan dat dit kwam door niet-ingesloten lettertypen, wat mijn verantwoordelijkheid zou zijn.
Ze boden desondanks 25% korting op een herdruk aan. Hierop heb ik aangegeven dat ik geschrokken ben van hun reactie en hun zogenoemde oplossing en ik heb dit ook netjes onderbouwd.
De informatie over het insluiten van lettertypen vind ik moeilijk te vinden op hun website en er werd niet duidelijk gewaarschuwd voor deze problemen tijdens het ontwerpproces.
Na mijn klacht heb ik niets meer van hen gehoord. Deze ervaring was zeer teleurstellend.
Je hebt helaas geen garantie op een kwalitatief goed gedrukt boek en ook de toon van de correspondentie heb ik zeker niet als prettig ervaren, als er al reactie kwam. Op deze punten kan ik EZbook helaas niet aanbevelen.
Snelle verwerking van de bestelling
Betere informatievoorziening ter waarborging van een kwalitatief goed product. En een nettere/beleefde communicatie naar klanten bij correspondentie.