1 jaar bij feedback gezeten. Nu door omstandigheden geen samenwerking meer nodig, althans met een jaartje weer wel.
Pure starheid omdat ik niet op tijd heb opgezegd, moet ik voor een heel jaar betalen zonder dat ik er gebruik van maak. Echt van de zotte.
Volgens mij mag je ook niet iedere keer weer opnieuw een jaar verlengen bij wet, maar dat ga ik nog uitzoeken.
Jammer dat dit bedrijf verder totaal niet mee denkt. Voor mij geen feedbackcompany meer in de toekomst, en ik zal mijn andere collega rijscholen hier zeker ook van op de hoogte stellen. Alvast 1 klant kwijt in ieder geval.
Wat een klote bedrijf zeg.
Reactie Feedback Company:
Goedendag 123rijden,
Bedankt voor je bericht. Wat jammer dat je niet op tijd hebt opgezegd. Wij werken inderdaad met 1 jaarcontracten, als B2B bedrijf is dat ook toegestaan, door deze jaarcontracten konden we een lagere prijs voor onze dienstverlening aanbieden. Inmiddels zijn we overgestapt naar 3 maandcontracten. Helaas zul je voor bijvoorbeeld je telefoonabonnement ook moeten betalen wanneer dit automatisch wordt verlengd, dit zijn de regels en wij willen ons dan ook aan de door ons opgestelde regels houden. Jouw opzegging kwam helaas écht te laat binnen. We willen je bedanken voor de samenwerking en wensen je alle succes met je rijschool.
Het Support Team