Eerst wat mindere punten. Bij het adviesgesprek werd slechts over 1 cv-ketel gesproken, in plaats van een aantal opties. Toen ik zelf met een alternatief kwam werd ook daar een offerte voor gemaakt, maar werd die ketel sterk afgeraden. Dat voelde toch niet helemaal goed. Bij de bevestiging van de afspraak bleek ineens dat ik met de aanschaf van extra apparaten tot wel 12% extra energie kon besparen. Hier was in het adviesgesprek met geen woord over gerept en het leek me ook niet heel waarschijnlijk, dus ook dat voelde niet helemaal goed. Na 9 dagen ervaring met de nieuwe ketel zit er nog steeds een metalig luchtje aan het warme water, vooral als het net begint te stromen. Ik weet niet waarom dat is, en ook dat voelt niet goed. Als het aanhoudt zal ik zeker met Feenstra contact opnemen.

Het feit dat een adviesgesprek mogelijk was vond ik prettig.
Ik denk dat het wel een goede ketel is: er komt voldoende warm water uit, maar ik heb de verwarming nog niet aangehad, dus daar kan ik niets over zeggen.
Met de monteur heb ik de instellingen besproken en dat was prettig. Hij heeft alles netjes gedaan, netjes opgeruimd en goede uitleg gegeven.

Score voor Feenstra montage van ketels: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: