Oosthoek

Wees er bewust van dat wanneer je een definitieve offerte indient, je van te voren ook foto's van de huidige situatie maakt. Dit komt de doorloopsnelheid van afhandeling ten goede.

Achteraf had ik liever iemand over de vloer gehad om het geheel in ogenschouw te nemen, en advies te krijgen. (achteraf: huidige thermostaat bleek niet meer bruikbaar; nieuwe ketel liever hoger ophangen; oude leidingen indien mogelijk onder de vloer wegwerken)

De oude ketel zou met mijn hulp als 1 geheel weggehaald worden, echter hij werd geheel uit elkaar gehaald, wat de nodige vochtigheid op de houten vloer tot gevolg had. Een 5-tal dagen na plaatsing kwam ik er achter dat de (pvc)sifon van de condensafvoer, welke ook vervangen was, aan het lekken was. Hiervoor de storingslijn gebeld. Moest maar een loodgieter bellen !? Gemeld dat zij de sifon hadden vervangen en zij dit mijns inziens ook moesten oplossen. Iemand zou de volgende dag komen. Niemand, dus maar weer gebeld. Deze lekkage viel niet onder de weekend service. Maandag daarop is een monteur gekomen en heeft een en ander hersteld (er was lijm op het rubber en de aansluiting van de dop gekomen.

Telefonische bereikbaarheid is voor verbetering vatbaar (gauw 10 of meer in de wacht).

Score voor Feenstra montage van ketels: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: