De Leeuw

Zit al meer dan 48 uur te wachten op een nieuwe boiler, hoezo spoedopdracht?

Ik huur al jaren een elektrische boiler bij Feenstra.
In het begin kreeg ik steeds een gereviseerde boiler geleverd en deze gingen na een paar jaar lekken.
Uiteindelijk heb ik aangegeven alleen nog een nieuwe boiler te willen omdat ik het zat was.
Ik heb toen een nieuwe boiler ontvangen, die is veel langer meegegaan maar nu dus ook lek, kan gebeuren.......hoewel volgens de monteur een elektrische boiler 15 jaar mee zou gaan.

Ik heb 13 augustus geconstateerd dat de boiler lekte en heb dit maandag 14 augustus doorgegeven aan Feenstra. Omdat ik een week met vakantie ging heb ik een afspraak gemaakt voor dinsdag 22 augustus. Toen ik maandag 21 augustus thuiskwam lekte de boiler meer en was oververhit. Ik was bang dat hij zou ontploffen, heb de stroom eraf gehaald en direct gemeld. Ik gaf aan dat de boiler wederom lek was en dat er een nieuwe dient te worden geplaatst.
Na flink aandringen was het mogelijk dat er iemand kwam "kijken" . De medewerker verscheen diezelfde dag (maandag 21 augustus) Het enige wat hij te melden had was dat de boiler lek was en vervangen diende te worden.
Er zou een mail gestuurd worden naar de afdeling die een nieuwe boiler zou regelen. Tot nu toe heb ik nog niets gehoord! Ik heb wederom met de klantenservice gebeld, zei heeft alle begrip en heeft gisteren in de voormiddag nogmaals een spoedverzoek gestuurd naar de betreffende afdeling. IK ZIT NU MEER DAN 48 UUR TE WACHTEN! Waardeloze service .
Wanneer wordt dit opgelost?

Score voor Feenstra onderhoud en service: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: