FEENSTRA HELPT LIEVER NIET OP ZONDAG vanochtend rond 07:00 gingen alle melders plots af, (rook / koolmonoxide). Begane grond en 1e verdieping gaf groen lampje en 3e verdieping gaf rood lampje. Dus de melding kwam van de 3e verdieping. Oorverdovend lawaai. De 3e verdieping is een kamer van 12m2. Omdat wij niet wisten wat voor melder het was hebben we maar de ramen boven opengezet. Wij bellen Ymere en die verzocht ons FEENSTRA te bellen. Dus ik bel FEENSTRA, ik krijg (de naam die ze opgaf) Tyler aan de lijn. We vertellen wat er aan de hand is. 1e antwoord; "U moet even het alarm uitschakelen" Wij hebben geen alarm, de melders zitten gewoon op het lichtnet aangesloten, zonder batterij. 2e antwoord; "Als alle melders afgaan moet u het huis verlaten" Wij leggen haar uit dat bij een melding alle melders afgaan ook al gaat het maar om 1 melder. De melder op 3e verdieping geeft rood lampje, de rest gewoon groen. 3e antwoord; "Oh ik ga het even na vragen....... U moet even de ramen openzetten" Wij geven aan dat de ramen in een kamer van 12 m2 al ruim anderhalf uur openstaan. Dan zou je denken dat ze bedoelt met 'als de ramen openstaan of hebben gestaan dan is het ontlucht en komen we langs', toch? NEE HOOR, ZE VERZINT WEER EEN NIEUW ANTWOORD 4e antwoord; "U moet even de brandweer langs laten komen en meting doen" Wij geven aan dat we niet weten wat voor melder het is, gezien het feit dat Ymere maar 1 soort melder noemt op de website en dat de kamer inmiddels al lang genoeg gelucht is. 5e antwoord; "Is het een huurwoning of eigen woning?" Met andere woorden, is het service (wat niks oplevert of kunnen we wat aan u verdienen? Wij geven aan dat het een huurwoning betreft 6e antwoord; Oh dan kunt u het beste even morgen terug bellen met Ymere.
Kortom, huurwoning op zondag hebben we geen trek in meneer.