In mei 2024 hebben wij een nieuwe ketel gekregen. Deze is vanaf toen tot vorige week niet meer aan geweest voor verwarming. Toen de kou zijn intrede deed en wij de verwarming wilde gaan gebruiken maakte zowel de ketel als de verwarmingsbuizen een geweldige herrie. Ontluchten bleek niet de oplossing. Meteen de klantservice gebeld en diezelfde middag kwam er een monteur. Hij stelde vast dat er te weinig waterdruk was . Ketel bijgevuld. Probleem leek opgelost. Maar nu 1 week later maakt de ketel maar ook de buizen alweer een klere herrie. Waardoor? Geen idee. Experts om me heen kunnen ook geen uitsluitsel geven. Hopelijk wordt dit snel opgelost. Want mijn ernstig zieke vrouw kan er door het lawaai niet van slapen en het maakt ons bang voor ongelukken etc..
Met vriendelijke groet Ruud en Ingrid van de Laar-Wassink Admiraliteitslaan 820 5224 ET 's-Hertogenbosch Tel: 06 549 514 03