Nanouk Verasdonck

Zeer zeer slechte ervaring met Feenstra. Er is binnen de organisatie te weinig kennis van warmtepompen. zoek alsjeblieft naar een ander bedrijf als je fatsoenlijk geholpen wil worden. In november heb ik gebeld vanwege een storing aan de warmtepomp. de monteur kwam pas in december "want ik had nog warm water". Dat blijkt dus bij een warmtepomp altijd het geval te zijn, ook bij storingen, omdat er een elektronisch verhittingscomponent in zit die ervoor zorgt dat er heet water beschikbaar blijft. Of een klant wel of geen warm water heeft kan bij een warmtepomp dus niet gebruikt worden als indicatie van de ernst van het probleem. enfait, ik heb in alle dagen dat het apparaat in storing stond, 4 kilowatt per uur extra stroom verbruikt. dat tikt nogal aan, zeker als de monteur die eindelijk na een week komt opdraven, er ook nog van overtuigd is dat het enige probleem de lage druk in de ketel is, en niet een vies filter. en dat terwijl de storing op het apparaat volgens de handleiding heel duidelijk verwees naar het vervangen van de filter. nadat ik last bleef houden van storingen in de weken na het bezoek van de monteur, werden mijn telefoontjes weggewuifd met "u moet even geduld hebben, dit hoort erbij". eindelijk na een maand bellen is de monteur toch opnieuw langs geweest om het filter te vervangen, en je zal het niet geloven, de storingen zijn opgelost. nu durft Feenstra mij 160 euro hier voor in rekening te brengen, terwijl ik met meer dan 500 euro aan extra stroomkosten zit door deze enorm gebrekkige service. ik heb meerdere klachten ingediend die pas na anderhalve maand in behandeling zijn genomen door de klachtenafdeling. wat heeft deze afdeling belsoten: omdat het filter inderdaad vervangen moest worden zal ik er toch voor moeten betalen. dat is ook helemaal niet wat ik betwist, alleen die stroomrekening van 500 euro was onnodig geweest als Feenstra wel echt verstand had gehad van warmtepompen. dan hadden ze namelijk 1. mij niet anderhalve maand laten wachten omdat ik nog steeds warm water had en 2. bij het eerste bezoek meteen de filter vervangen. Het minste dat ik van Feenstra verwacht is een groot excuus, reflectie op wat er beter had gekund aan hun kant, en eigenlijk ook wel een bijdrage aan mijn stroomrekening. Feenstra weigert echter hierover in gesprek te gaan en blijft bij haar eigen standpunt dat het allemaal niet aan hen ligt. Ik zit nog een aantal maanden aan mijn serviceabonnement vast maar zodra die termijn verloopt ga ik per direct op zoek naar een andere aanbieder die meer verstand van zaken heeft. dat moet niet moeilijk zijn om die te vinden.

helemaal geen.

Score voor Feenstra onderhoud en service: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Land NL
Aangekocht product: