F westenberg De zuivelhoeve Glanerbrug

Op maandag 15-02 2016 hebben wij contact op genomen met FinancialLease.nl. We kregen toen een vriendelijke man aan de telefoon, en uitgelegd wat we van plan waren en dat we een lening zochten voor het kopen van onze nieuwe auto. we hebben toen aan Fabian onze wensen voorgelegd, Fabian ging er meteen achter aan en we zouden binnen 36 uur bericht krijgen of het goed gekeurd was of niet. Nog binnen 36 uur kregen we via de mail al bericht terug dat alles was goedgekeurd. Het mail contact dat we met Fabian (FinancialLease) hadden was super,hij legde alles goed en super uit. We konden ook gewoon via de telefoon met hem contact zoeken. We kregen via FinancialLease een heel scherp tarief.
We hebben met meerdere lease maatschappijen contact gehad,een paar wilden meegaan met FinancialLease , maar ons gevoel gaf aan dat we bij FinacialLease goed zaten. We hebben verder alles met Fabian geregeld. Alles werd netjes via de mail op gestuurd bij problemen konden we hun meteen mailen of bellen.Dit is een top bedrijf en weet wat ze doen. Klant gericht en luisteren naar de wensen van de klant. Tevens boden ze ook nog een auto verzekering aan. Uiteraad hebben we dit ook bij onze eigen verzekeringsagent gelegd,maar die kon niet mee met het scherpe tarief wat FinancialLease ons bood.
We kunnen iedereen FinancialLease bij iedereen aanbevelen.
Hierbij willen we Fabian Kleijne bedanken voor het verzorgen van de lening en de service die hij ons heeft gebracht. Je hebt ons goed voorgelicht en we konden goed met je praten . bedankt daarvoor.
Met vriendelijke groet
Frank