Ik vind FinancialLease een extreem goed bedrijf. Ze zijn op de website al zeer compleet in de informatie die je nodig hebt om je te orienteren. Veel bedrijven willen eerst interactie voor ze tarieven blootgeven. FL geeft meteen duidelijkheid. Daarna reageren ze snel en via gepaste communicatie, via mail als het veel info is en belangrijk om vastgelegd, via telefoon om snel duidelijkheid en toelichting op maat te geven.
Sterke- / verbeterpunten en/of tips?
Sterk punt: tijdens de communicatie heeft FL mijn situatie geanalyseerd en verwezen naar een constructie met betere condities. Dit geeft vertrouwen!!
Tip: ik zet mijn handtekening onder 20 tot 30 contracten in de week bij afsluiting merk ik dat bij mij en mijn klanten toch behoefte is aan persoonlijk contact. Ik heb bij FL mijn leasecontract afgesloten zonder iemand "face to face" gesproken te hebben. "Face to face" contact resulteerd in hoge kosten, lagere efficientie en langere wachttijden het ontbreken hiervan is denk ik een succesfactor van FL. Nu komt mijn tip: misschien is het een welkome aanvulling om via MS Link, Skype of een ander medium een soort van tussenoplossing te creeren zodat efficientie en face to face hand in hand gaan.