Service & klantvriendelijkheid
Website
Hygiëne
Faciliteiten

Caroline Kroone

Erg jammer dat de medewerkster (Femke) achter de balie onbeschoft is naar vaste klanten. Dit doet enorme afbreuk aan de uitstraling van deze prachtige Spa/Welness.
Als vaste klant werd mij afgelopen maandag op zeer pinnige/onbeschofte toon verteld dat mijn yogakaart was verlopen. Het was 3 september en mijn yogakaart bleek op 27 augustus verlopen te zijn. Ik had dit 2 weken eerder nog gecheckt bij een collega van Femke en toen kreeg ik te horen dat ik nog 2 lessen op mijn kaart had staan. Er werd niet gezegd "Let even op want deze kaart verloopt op 27 augustus" oid. Dit geeft mij het gevoel van verkeerde zuinigheid.
Erg jammer dat er zo wordt omgegaan met vaste klanten... Ik volg al ruim een jaar yogalessen bij Leigh (fantastische yogalerares!!!) die enorm veel moeite stopt in het naar de zin maken van haar yogini's. Ik heb ook meerdere vriendinnen als klant binnen gebracht voor Leigh. Verder lunch ik hier regelmatig met vriendinnen en mijn man en ben ik een regelmatige bezoekster van deze spa.
Je kunt heel veel tijd en moeite stoppen in reclame maar als je personeel je waarden zo slecht uitdraagt is het zonde van de investering.

Caroline Kroone

Reactie Fort Resort Beemster:

Goedemorgen mevrouw Kroone, Beste Caroline,
Heel graag zouden wij persoonlijk met u in contact komen. Wij hebben u al geprobeerd te bellen, helaas krijgen wij uw voicemail. Wij zien uw reactie graag tegemoet.
Fort Resort Beemster

Score voor Fort Resort Beemster: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee