Luuk

Ik heb in juni een iPhone 12 mini bij Forza besteld met de staat licht gebruikt. Na anderhalve maand deed de telefoon het niet meer en was het beeld volledig zwart. Nadat ik hem met wat moeite had opgestuurd duurde het drie weken voordat ze erachter kwamen dat hij niet meer te maken was. In de tussentijd hebben ze niks laten weten. Vervolgens kon ik alleen een toestel krijgen in een andere kleur, geen sorry of iets, ik moest het er maar mee doen. Na nog even wachten kreeg ik dan eindelijk weer een telefoon. Alleen deze was volledig beschadigd met een diepe kras in het scherm. Ik was er helemaal klaar mee en heb gevraagd of ik hem terug kon sturen en mijn geld terug kon krijgen. Dit kon uiteindelijk na weer de nodige wachttijd, ik heb hem in augustus retour gestuurd.
Het is inmiddels oktober en ik heb nog steeds geen geld terug ontvangen, ik raad dit bedrijf af! Bespaar jezelf de moeite en koop elders.

Reactie Forza Refurbished:

Beste Luuk,
ik heb je vandaag even gesproken, bedankt daarvoor. De terugbetaling is inmiddels in orde, en we hebben geconstateerd dat er een aantal interne fouten gemaakt zijn met het verwerken van je order. Een behoorlijke samenloop van omstandigheden waar je veel last van hebt gehad. Waarvoor nogmaals excuses! Ik vind het fijn dat je toch begrip hebt voor de situatie, en wij zullen dit oppakken om te voorkomen dat het vaker op deze manier misgaat.
Bedankt voor het fijne gesprek, ik ben blij dat we nu beiden met een goed gevoel verder gaan.
Groet, Menno

Score voor Forza Refurbished: 0.5/5