Ik ben zeer teleurgesteld in mijn ervaring met dit bedrijf. Ik heb een iPhone 15 Plus in het blauw besteld, maar het toestel werkte niet naar behoren en is daarom teruggestuurd. Tot op heden wacht ik nog steeds op mijn terugbetaling. Daarnaast heb ik maar liefst drie dagen moeten wachten voordat mijn pakket werd geleverd, terwijl er op de website werd aangegeven dat bestellingen vóór 22:30 de volgende dag bezorgd zouden worden. Gedurende deze vertraging ben ik op geen enkel moment op de hoogte gebracht dat mijn pakket later zou aankomen. Pas nadat ik er zelf om heb moeten vragen, kreeg ik een track-and-trace-code toegestuurd.
Tot overmaat van ramp blijkt de klantenservice totaal ongeïnformeerd en niet in staat om mijn vragen naar behoren te beantwoorden. Ik zou niemand aanraden om bij dit bedrijf een aankoop te doen. Het is werkelijk niet de moeite, het geld, of de tijd waard.
Reactie Forza Refurbished:
Hallo Felicia,
Op 14 oktober om 22:10u heeft u een bestelling geplaatst bij Forza; waarvoor dank! Deze is niet tijdig door ons magazijn ingepakt, waardoor deze 15 oktober is verzonden en dus 16 oktober bij u is geleverd. Onze excuses dat wij niet onze 22:30u deadline hebben gehaald. Dat is een zeer terechte opmerking!
Op 22 oktober heeft u de iPhone 15 Plus aangemeld als retour, omdat het toestel niet naar toebehoren werkte. Dat is natuurlijk vervelend en willen we graag voor u oplossen. Daarbij heeft u aangegeven uw geld terug te willen.
Vervolgens is de iPhone 15 Plus geretourneerd en heeft PostNL langer gedaan over de terug levering (dit is ook terug te zien in de track & trace). Het toestel is pas op 28 oktober bij Forza terug geleverd, waarbij wij het toestel meteen zijn gaan testen en waar wij tot dezelfde conclusie kwamen.
Op 30 oktober is het toestel administratief verwerkt en gecrediteerd. Vandaag heeft u het geld terug ontvangen op uw rekening. Hopelijk hebben we het zo alsnog voor u netjes in orde gemaakt.
Marvin | Forza