Producten niet geleverd zoals omschreven, klantenservice onbereikbaar
Reactie Forza Refurbished:
Goedenavond Bart,
Bedankt voor het delen van jouw review! Je geeft aan dat de producten niet zijn geleverd zoals ze staan omschreven. Ik snap dat dat vervelend is en ik wil dit graag voor je oplossen.
Je hebt aan onze Servicedesk laten weten dat dit allereerst om de batterijcapaciteit gaat. Bij 2 van de 3 iPhones die je bij Forza, of een aan ons gerelateerde partner hebt gekocht, is de batterijconditie 85% en hoger geweest. Dit is ook de regel die is gesteld vanuit het Keurmerk Refurbished. Wij vervangen niet alle accu's op voorhand, omdat dat tegenstrijdig is met het duurzame karakter van ons product.
Bij één van deze iPhones had je een batterijmelding, omdat de vorige accu is vervangen. Dit is een tijdelijke melding die binnen 14 dagen verdwijnt en betekent juist iets goeds: hij is namelijk vervangen door een 100% volledig functionele batterij van Forza.
De andere iPhone heeft bij de eerdere softwarematige check op 85% gestaan, maar is tijdens het moment van leveren 84% geworden. Hierover is eerder met jou contact geweest en daarbij is voorgesteld om de iPhone te retourneren.
Als laatste gaf je aan dat er geen 20W USB-C opladers bij waren geleverd. Deze heb ik vandaag voor je in nalevering geplaatst en daarmee hoop ik dat we dat hebben opgelost.
Ik kijk uit naar jouw reactie.
Marvin | Forza