Djamilla

Ik heb hier een tijd geleden een iphone 12 mini besteld. Helemaal voorstander van dit refurbished initiatief. Niet te spreken over de kwaliteit. Heb tot 4 keer toe mijn iphone moeten terugsturen omdat er iets niet werkte. Erg vervelend telkens geen telefoon, geen vervanging en dingen overzetten. Pas bij de 4e keer kreeg ik een top medewerker die benoemde hoe vervelend dit was en die mij goed en vooral snel hielp, en er wat accessoires bij deed als goedmaker. Dit maakt dat ik van 1 ster naar een 3 ben gegaan, een les dus voor dit bedrijf als je het mij vraagt.

Reactie Forza Refurbished:

Goedemorgen Djamilla,
Allereerst fijn om te horen dat je uiteindelijk naar behoren bent geholpen. Wij begrijpen natuurlijk hoe vervelend het is wanneer een toestel niet naar behoren werkt. Dit willen we altijd zo snel mogelijk voor de klant oplossen.
Helaas had jouw aankoop valschade opgelopen waardoor deze buiten onze garantievoorwaarden viel. Uiteindelijk zijn we daar samen wel aan uit gekomen maar blijft er altijd kans op vervolg defecten wat nu dus ook het geval was.
Fijn dat het inmiddels opgelost is d.m.v. een omruiling, met wat extra accessoires om verdere valschade te voorkomen.
Lindy | Forza

Score voor Forza Refurbished: 3/5