Vooraf belangrijk te noemen: ik maak niet vaak digitale fotoalbums en heb dus niet echt vergelijkingsmateriaal. Dat gezegd hebbende was het resultaat en het werk dat ik daarvoor moest doen goed genoeg, maar ook niet bijzonder. Het kostte nog best veel moeite om de foto's in het album te krijgen op de manier die ik zelf graag wilde, waarbij het overzetten van de foto's ook niet altijd even soepel verliep. Wat ik vooral vervelend vind, is dat de kleuren van het daadwerkelijke thuisbezorgde boek een stuk fletser waren dan hoe ik ze op mijn telefoon en monitor zag. Was echt een tegenvaller. En ik had gevraagd om een cadeauverpakking en die hadden ze er los bij gedaan ipv dat het gewoon gelijk ingepakt was. Was niet zo leuk uitpakken voor de ontvanger waar ik het pakket direct naartoe had verzonden.
Het online kunnen bekijken van de definitieve versie is erg fijn.
Reactie Fotofabriek.nl:
Goedenavond,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Wat zonde dat u niet helemaal tevreden bent met het ontvangen boek. Natuurlijk kijken wij graag mee met wat u heeft ontvangen. Op het bij ons bekende mail adres ga ik u een mailtje sturen.
Tot daar!
Fijne avond gewenst