Inmiddels heb ik 2 fotoalbums gemaakt en dat is erg goed bevallen. Het is niet moeilijk om een leuk fotoalbum te maken. Ik ben fan!
Super tevreden over:
* De stappen van het proces worden duidelijk beschreven: eerst het type album kiezen, dan maken, daarna pas papiersoort etc. kiezen.
* Je kunt je album tussentijds opslaan en het later voltooien.
* Bij elke foto wordt aangegeven wat de kwaliteit van de resolutie is.
* Je hebt heel veel keus qua type, prijs en formaat fotoalbums.
* Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
* Vlotte levering.
* Goede service: als Fotofabriek iets constateert in je fotoalbum, dan wordt je daarover geïnformeerd, zodat je het nog kunt aanpassen.
Tips:
(1)
Graag zou ik qua ‘indeling kiezen’ iets meer keuzemogelijkheden zien. Soms heb je nl. wel de fotokeuze opstelling variant aan de linkerkant, maar niet de variant gespiegeld aan de rechterkant.
(2)
Qua versieringen zou ik een uitbreiding in landen en steden thema’ s een mooie toevoeging vinden.
(3)
Bij het maken van een jaaralbum zou het prettig zijn als je dat album in januari kunt starten en je er het hele jaar aan kunt werken. Maar je project/album blijft 40 dagen bewaard. Dus ik pleit voor een langere bewaartermijn.
Het enige minpuntje
Dat ik kan bedenken is, dat als ik versieringen wil kiezen uit een gekozen themabestand en dan naar beneden scrol, ik ineens 15 plaatjes in mijn album heb staan die ik niet geselecteerd heb. Dat wil met het scrollen door de foto’s ook wel eens gebeuren. Die moet je dan eerst verwijderen voordat je verder kunt.
Maar misschien komt dit doordat ik de fotoalbums op mijn iPad maak.
* Het maken van een fotoalbum is niet moeilijk.
* Je kunt je album tussentijds opslaan en het later voltooien.
* Je hebt heel veel keus qua type, prijs en formaat fotoalbums.
* Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
* Vlotte levering.