Anne

Helaas werden de mokken die ik zaterdag middag om 16:00 besteld had pas woensdag geleverd. Ik begrijp dat zondag geen werkdag is maar ik had juist voor Fotofabriek gekozen omdat op de website staat dat snel geleverd wordt. Het was niet duidelijk of zondag daar wel of niet bij hoort, dus het zou fijn izjn als dat erbij had gestaan. Ik verwachtte de mokken dinsdag maar uiteindelijk werden ze woensdag geleverd. Ook de druk valt me tegen. Ik heb gekozen voor een donkerblauwe mok maar er zit een groot wit vlak onder het oor. Waarschijnlijk omda tmijn foto niet helemaal rond kon, maar ik zou verweachten dat de achtergrond dan donkerblauw zou zijn, niet wit. Ook zit onderaan een rood randje, dat niet op mijn foto staat. Al met al teleurstellend.

Reactie Fotofabriek.nl:

Beste Anne,
Bedankt voor uw review op Feedback Company! We stellen het op prijs dat u hier de tijd voor heeft genomen.
Ik vind het erg jammer om te lezen dat u geen prettige ervaring heeft gehad. We bekijken de situatie graag samen met u, zodat we samen tot een gepaste oplossing kunnen komen. Hiervoor heb ik u een mail gestuurd.
Bas
Fotofabriek