José van de Lagemaat

Heb een foto memorie spel voor alle kleinkinderen in de familie gemaakt.
Als je gaat beginnen staat er in een pop-up : "Vul het gebied buiten de stippellijn volledig om witranden te verkomen. Plaats tekst ruim binnen de snijlijn".

De omschrijving is zeer verwarrend, het schept de indruk dat je een foto/afbeelding in het gehele kader kwijt kunt en tekst binnen de stippellijn moet zetten.
Het blijkt nl dat de stippellijn, de snijrand van het kaartje is en niet de buitenrand van het kader. Alles wat tussen stippellijn en buitenrand kader valt komt niet op het memoriekaartje!

Heel jammer, want nu heb ik een memoriespel (als ik de kaartjes uit het karton druk) waar een aantal gezichten of afbeeldingen er maar gedeeltelijk op staan.

Ik ga kijken of ik de kaartjes nu kan vastlijmen in het karton, kan laten lamineren en op de buitenlijn kan laten afsnijden.

Of dat blijft zitten als de kleinkinderen er mee gaan spelen kan ik niet vertellen. We gaan nog een lang weekend weg en het is een cadeautje voor de kleinkinderen.

Het idee is superleuk, je eigen familie memorie, alleen de uitvoering is matig, omdat er niet alles erop staat door onduidelijke omschrijving.

Goede kwaliteit karton en duidelijk print van foto's.

Reactie Fotofabriek.nl:

Hi José,
Bedankt voor je review. We stellen dit zeer op prijs!
Heel vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je puzzel.
Ik ga je een mail sturen zodat we het op kunnen lossen!
Team,
Fotofabriek

Score voor Fotofabriek.nl: 3/5
Zou u Fotofabriek aanbevelen? Ja
Aangekocht product: memorie spel.