Reactie tijd was snel en duidelijk. Wel jammer dat we de zending niet konden volgen via trake en trace.
We kregen per mail door dat er de volgende dag geleverd werd echter er werd geen tijdsindicatie gegeven (bv tussen 10u en 12u). Onze klanten zijn niet altijd op de zaak aanwezig als ze weten hoe laat de zending aankomt zorgen ze dat ze aanwezig zijn. Jammer dat trake en trace niet werkt. Het achteraf melden dat iets geleverd is heeft voor ons niet zoveel meerwaarde

Reactie Freightwatch Benelux BV:

Onlangs heb je een review geschreven over onze werkwijze, waarvoor onze dank. Het is wel jammer dat onze service wordt gewaardeerd met slecht een "5" en ik zal ook aangeven waarom.
Vooraf is per email aangegeven dat er geladen en gelost zou worden op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur en op welke dag er gelost zou worden. Tot zover geen vraag van jou kant of er een track en trace beschikbaar was en of er een tijdblok van levering zou worden aangegeven. Als een klant daarom vraagt is het meestal mogelijk om een indicatie af te geven van het tijdstip waarop er gelost wordt, maar doorgaans neemt onze partner toch al standaard telefonisch contact op met het losadres. Overigens zijn al onze leveringen te volgen via track en trace, alleen sturen we die niet standaard mee. Wij ontzorgen onze klanten en monitoren de zending die we mogen verzorgen. Zoals je gelukkig zelf aangeeft is er een snelle respons als er vragen zijn. Onze werkwijze zie je ook terug in onze reactie op je vraag over deze zending.
Op 15-1 om 15.51 uur stel je ons de vraag "Hoe kunnen we zien wanneer het gelost wordt" waarop we om 15.54 uur per email aangeven dat de pallet de dag erop gelost zou gaan worden conform afspraak en schema. Tot slot sturen we je de dag erop de POD, inclusief naam en tijdstip.

Score voor Freightwatch Benelux BV: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja