Mijn ervaring is zeer positief met Fuif.nl. We hebben de juiste kaart gevonden en deze hebben we kunnen aanpassen naar eigen smaak.
De snelheid van levering en de kwaliteit van de levering en het drukwerk vind ik sterke punten van het bedrijf.
Als je een kaart aanpast en ahw een nieuwe kaart maakt dan zou ik het klantvriendelijk vinden als je hiervan een proefdruk kunt ontvangen twv € 0,99. Nu betaal je de reguliere prijs van de kaart.
Ik mis informatie over de papiersoorten. Dit is alleen bij 'bestellen' te zien maar als je zoekende bent is het wenselijk om meer informatie op de site zelf te vinden.
Reactie Fuif.nl:
Beste Anoniem,
Bedankt voor uw review en positieve score! Inderdaad is het bij ons alleen mogelijk om de eerste proefdruk voor 0,99 euro te bestellen. De volgende proefdrukken zijn voor de reguliere prijs verkrijgbaar.
Als het goed is is er bij de eerste proefdruk een voorbeeldsetje meegestuurd van al onze papiersoorten en kleuren enveloppen. Heeft u die wel goed ontvangen? Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u die alsnog kosteloos bij ons aanvragen. Meer informatie over de papiersoorten is ook te vinden op https://fuif.nl/papiersoorten .
Hartelijke groet,
Marije - serviceteam Fuif.nl