Helaas geen prettige ervaring. Waar wij graag onze bestelling nog wilde aanpassen en dit direct de volgende ochtend hebben aangegeven, zowel via de mail als telefonisch. Er werd via de telefoon gezegd dat dit niet kon waar een andere medewerker via de mail de order pauzeerde voordat het naar de drukker ging. Met als resultaat, twee bestellingen waarvan één met juiste druk en onze andere bestelling met verkeerde druk.. voor ons de eerste en de laatste keer dat we van deze organisatie gebruik maken.
Medewerkers die allen hetzelfde werken/uitdragen. Verder kijken naar de bestelling op het moment dat ie aangeeft dat er wat mee is..
Reactie Fuif.nl:
Beste Anoniem,
Hartelijk dank voor je review. Wat naar dat het contact met ons zo ongelijk en verwarrend overkwam. Het spijt me, dat is niet onze bedoeling.
Je hebt ons een ordernummer gestuurd met de vraag of je daarin iets kon aanpassen. Onze medewerker heeft die bestelling direct op pauze gezet zodat dat inderdaad kon. Later bleek dat je twee bestellingen had geplaatst, de tweede hebben we niet meer op tijd kunnen pauzeren. Een andere medewerker heeft je dit laten weten. Vandaar de twee verschillende boodschappen.
We hebben je nog 60% korting aangeboden voor een herbestelling van de tweede order, je hebt aangegeven hier geen gebruik van te willen maken.
Desondanks hoop ik dat de kwaliteit van de kaartjes helemaal naar wens is, en wil ik jullie veel plezier wensen met de voorbereidingen voor jullie dag!
Hartelijke groet,
Marije - serviceteam Fuif.nl