Fuif.nl

eddy

In uw eigen collectie staat één kaart opgeslagen.
Dat is de versie die u op 25 april definitief heeft besteld.
Deze is inderdaad heel anders dan de proefdruk.

Ik vermoed dat u de proefdruk destijds heeft aangepast en besteld, maar dat u de laatste wijzigingen niet heeft opgeslagen in uw eigen collectie. (dit dient automatisch worden opgeslagen of popup melding opslaan toevoegen)
Daardoor stond de oude versie daar nog.
Vervolgens wilde u de definitieve bestelling plaatsen en heeft u de kaart besteld die in uw collectie stond opgeslagen.
Omdat de voorkant er hetzelfde uitziet als de proefdruk, kan ik me voorstellen dat u de kaart niet volledig heeft bekeken en meteen hebt besteld.
Als u echter alle zijden van de kaart had bekeken via het controlescherm, dan was u vast opgevallen dat het ontwerp niet klopte omdat het nog om de oude versie ging.

Het gaat hier om een heel begrijpelijke vergissing, maar niet één die ons had kunnen opvallen bij het controleren van uw kaart.
Wij zien namelijk niet wat u als proefdruk had besteld wanneer we de bestelling controleren.
Wel kijken we bijvoorbeeld naar spelfouten en uitlijning in de kaart.
(er staat controle alle zijde , maar in de proefdruk thuis goedgekeurd, kijk je er niet meer na)

Snelheid is goed, maar gaat misschien te koste van de kwaliteit

proefdruk dient automatisch opgeslagen zijn en de te gebruiken bij def. druk.
controle hierop zou, voor jullie kleine moeite moeten zijn, leidt tot betere kwaliteit.
Als jullie aangeven dat dit een begrijpelijk fout is, is dit wellicht vaker voorgekomen.
Dan moet er toch nog iets gedaan worden aan gebruiksvriendelijkheid.

Score voor Fuif.nl: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: