Marian van der Leeden

Ik vond het waardeloos! 😥 Het gouddraad van de slingers zat bij alle 3 bij uitpakken al in de knoop! Wilde even snel vóórdat mijn man thuis kwam de slingers ophangen (hang meerdere keren per jaar slingers op als Gastouder) heeft nu 3 uur geduurd!! Ik had ook de slingers voor buiten bedacht, maar dat ging helemaal niet omdat alle bordjes met leeftijd naar 1 kant schoof en afscheurden door de wind. En daar mag ik even € 36.00 voor gaan betalen?!? 🤔
De servetten zaten aan elkaar vast. Ik was van plan om jullie maandag te gaan bellen, maar krijg hier nu al de gelegenheid om dit te melden.

Zorgen dat het gouddraad niet al in de verpakking in de knoop zit, en net als gewone vlaggenlijnen de bordjes vastzetten, zodat het niet buiten allemaal naar 1 kant schuift! Ik had ook 1 slinger langs de luifel van ons huus wilken ophangen. Dat kon dus niet vanwege het afglijden naar beneden van de bordjes! Daar baalde ik van. Het materiaal was ook slecht, de bordjes met leeftijd scheurden en waaiden door de straat. 😡

Reactie Fun-en-Feest.nl:

Beste klant,
Wij hebben elkaar telefonisch gesproken en u een oplossing aangeboden.

Score voor Fun-en-Feest.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee