Furnea

s

Ik had een kaptafel besteld. Maar daar zaten zulke dunnen mini deuvels in (5mm dik) dat die bij het minste tikje al afbraken, dus wij hadden 3 deuvels nodig om die kaptafel in elkaar te krijgen. Ik gemaild en ik moest de gaten uitboren waar de afgebroken deuvels in zaten. en ze zouden nieuwe opsturen. Ik had netjes laten zien welke dit waren. En zij stuurde de verkeerde. ipv 5 mm dik, kreeg ik ze van 8 mm dik in een grote doos waar er wel 200 in zouden passen bezorgd door dpd. terwijl dit makkelijk in een envelop paste. Dus ik weer gemaild. nu krijg ik binnen 5 werkdagen antwoord. En dat allemaal voor 3 deuvels. Het duurde 1,5 week voor dat de kaptafel geleverd werd. en nu zit ik al langer op 3 deuvels te wachten. En nee ik kan ze niet in de winkel halen, die zijn door de lockdown gesloten en online worden ze vanaf 6mm verkocht. En dat vind ik erg jammer. Dat het zo belachelijk lang moet duren eer dat ik 3 correcte deuvels ontvang. Ik zit nu al 2 weken met een halve kast in mijn kamer. en dat gaat nog wel tot het nieuwe jaar duren. Volgende keer weer gewoon naar de ikea.

Score voor Furnea: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee