Het dressoir en tv kast zijn prachtig, de klantvriendelijkheid in de winkel en via email is prima maar de levering is een drama. Mijn bestelling was eerst al twee weken vertraagd ( 10 weken levertijd) ipv de beloofde 6-8 weken en vervolgens was mijn tvkast nog eens 3 weken later. Voor het dressoir kreeg ik 1 dag! van te voren een sms met tijd ( tijdsblok van 3 uur) Voor mijn tvkast een email een week op voorhand en een tijdsblok van 7(!) uur. ( sorry, maar dat is niet meer van deze tijd) Aangezien ik niet thuis werk in deze Corona tijd heeft mij dit veel organisatie gekost. Helaas is mijn tvkast beschadigd geleverd. Op mijn email werd snel en vriendelijk gereageerd, ben benieuwd hoe lang de afhandeling hiervan nu gaat duren. ( de beloofde 5 werkdagen voor email met informatie over de afhandeling zijn intussen alweer ruim verstreken) Ik ben blij met mijn aparte en mooie meubels maar ik zal wel eerst 3x nadenken voor ik hier nog eens bestel.