Update : situatie 17/11/2020 Nog steeds is het pakket niet geleverd en het ziet er niet naar uit dat dit vandaag nog zal gebeuren. Uw verantwoordelijkheid stopt niet wanneer u het pakket overhandigd hebt aan uw transporteur. Wij verwachten van u een duidelijke en correcte respons. Pakket is nog steeds NIET geleverd. Besteld op 02/11/2020 Link gekregen op 04/11/2020 Pas na telefoon naar uw diensten op 08/11/2020 vertrekt pakket respectievelijk via Duitsland, Nederland naar Puurs in België. Na maximum 3 dagen zou het pakket geleverd worden. Volgens de link zou het pakket gisteren 13/11/2020 geleverd worden maar is het om onbegrijpelijke redenen teruggestuurd naar Puurs. Er is gisteren gedurende de ganse dag iemand thuis geweest. GLS was gisteren telefonisch om 16 uur niet meer bereikbaar. Vandaag is er een mail vertrokken naar GLS. Ik zou graag vernemen wat er hier allemaal is fout gelopen.