Furnea

A.B.

Tafel verpakt in 1 kartonnen doos. Niet te tillen 1 trap hoog voor mij, (40KG of zo) pakket te groot om vast te houden. Het zelfbouwpakket schiet te kort qua beschrijving/tekeningen. Onderdelen zijn niet genummerd met een (klein) stickertje. Afmetingen onderdelen worden niet weergegeven. De getekende figuren bedoeld als handleiding voor het in elkaar zetten (salontafel) zijn verwarrend; niet voldoende aanzichten en afmetingen onderdelen. De wellicht grootste frustratie zijn de metalen railsen bedacht voor de laadjes. Metaal met tig gaatjes, openingen die voor 97% nergens voor dienen. Twee uitschuifmechanismen ter complicatie waarvan niet geheel duidelijk waar je ze moet monteren en aan welke kant. Ik ben 3 uur aan 't klooien geweest en waarschijnlijk heb ik nog 3 uur nodig om maar dingen te proberen en hopen dat het goed zal blijken. Degene die dit systeem ontworpen en beschreven heeft mag voor mijn part 3 maanden de gevangenis in. Wat een eikel! En aangezien dit soort ongein me al vaker is overkomen zal ik NOOIT meer nalaten om de verkoper van zo'n product zelf het meubel in elkaar te zetten. Al kost het me 50 euro.

Score voor Furnea: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee