Vorig jaar zomer kwam ik met Fusselastic in aanraking. In 1e instantie dacht ik nog “ik ga toch niet lopen met die ijzeren dingen in mijn schoen?!” Zo heb ik vanaf mijn 6e jaar diverse steunzolen gehad maar ik bleef maar klachten houden. Ik heb namelijk enorme platvoeten en ik heb hielspoor gehad. Hiervoor heb ik ook diverse behandelingen gehad in het ziekenhuis. Vorige zomer kon ik echt haast niet meer lopen, ik had zoveel pijn en dikke voeten en ik bleef maar last houden met de steunzolen van de podoloog.
Uiteindelijk is er een consulent van Fusselastic bij mij thuis geweest en heeft mij alles verteld en ik kon een proefmodel in de schoenen uitproberen. De steunzolen van Fusselastic heb ik nu sinds augustus 2018. De eerste 2 weken moest ik best aan de zolen wennen en het deed in het begin best een beetje zeer maar na 2 weken was ik er helemaal aan gewend! Ik draag de steunzolen nu in kwalitatief goede sportschoenen en in mijn sandalen die ik bij de ANWB heb gekocht. Ik zet ze hierin wel vast met klittenband, zo blijven ze goed zitten.
Ik ben echt super blij met deze steunzolen en zou het iedereen aanraden!