Ik heb vanochtend gebeld om een afspraak te maken voor zsm omdat ik erge rugklachten heb. Het wordt mij verteld dat de dichtstbijzijnde praktijk momenteel even niet bereikbaar was maar er wel wat plekjes vrij waren. Ze zou me terugbellen om het te confirmeren. Vervolgens wordt ik 2.5 uur later teruggebeld om mij te laten weten dat ze nog geen contact hebben gehad met de praktijk en dat ze me zouden bellen zodra het gelukt is. Ik heb gewacht tot 18:00(!) op een telefoontje en heb uiteindelijk zelf maar teruggebeld. Het werd mij toen weer verteld dat de praktijk niet te bereiken was. (Hoezo kunnen jullie hun niet bereiken? Is toch belachelijk dat dat de hele dag niet lukt?!) Er wordt vervolgens voorgesteld om naar een andere praktijk te kijken voor een afspraak. Hier moest ik ook voor teruggebeld worden. Dit was wel binnen 20 minuten en lukt het voor een of andere reden wel om hier voor de volgende dag een afspraak te maken.
Reactie Fysio Amsterdam Centrum:
Wat vervelend dat het zo gelopen is Kelly. We moeten bij een aantal praktijken in overleg inplannen en als die druk zijn hebben we helaas wel eens moeite om ze te pakken te krijgen. Gelukkig dat het bij een andere praktijk wel gelukt is.