Als eerste vind ik de voorlichting over het COVID-19 traject niet goed. Er werd verteld dat als ik aan dit traject mee zou doen ik recht had op 50 behandelingen, die vergoed werden uit de basisverzekering. Er werd niet bij verteld dat ik dan eerst mijn eigen risico op moest maken. Uiteindelijk heb ik maar een klein aantal behandelingen gehad. Mijn eigen risico is precies opgegaan en misschien dat er nog 1 a 2 behandelingen vanuit de basisverzekering zijn vergoed. Dit had ik niet erg gevonden als ik inderdaad 50 behandelingen had gehad. Zelf heb ik namelijk recht op 36 behandelingen, die vergoed worden vanuit mijn aanvullende verzekering. Als ik dit had vooraf had geweten, had ik niet meegedaan aan dit traject wat vergoed wordt uit de basisverzekering. Maar had ik gevraagd of ik longfysio kon krijgen op basis van mijn aanvullende verzekering. Daarnaast gaf Marije aan dat als ik me niet fit genoeg voelde voor een fysio afspraak ik deze af moest bellen. Dit heb ik een paar keer binnen 24 uur gedaan. Tot mijn grote verbazing werd deze dan toch gedeclareerd alsof ik wel geweest was. Ik vind dat zij dan erbij had moeten zeggen dat de handeling dan toch gedeclareerd werd. Dan was ik waarschijnlijk gekomen, omdat ik er voor moest betalen of ik had hem eerder, uit voorzorg, afgezegd. De beƫindiging van de behandeling kwam voor mij nogal abrupt. Mijn bloeddruk en Pols daalden nu goed genoeg na de looptest. En ik kreeg de keus wel of niet doorgaan. Ik was nogal verbouwereerd. In overleg met mijn man heb ik besloten te stoppen, omdat het toch weer een afspraak scheelt en daarmee energie. Al met al vind ik de voorlichting niet duidelijk genoeg en heb ik een vreemd nasmaakje aan dit hele traject overgehouden.