Zouden maatwerk krijgen maar hadden besteld en bleek uiteindelijk 2.5 cm langer dus paste er niet tussen zelf alles aan moeten passen dus geen goeie ervaring!
Snel geleverd wel
Reactie Gabinova:
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Uiteraard zijn de 3 sterren niet hetgeen waar we naar streven.
Wij leveren inderdaad maatwerk echter dient men wel rekening te houden met het "uitzetten" van de korven na het bevullen met de stenen. Dit staat ook vermeld op onze website:
"Speciaal voor u maken wij de korven op maat. Bij het ingeven van de maatvoering dient u zowel in de hoogte, breedte en lengte een veelvoud van 5 centimeter aan te houden. Dit in verband met de mazen van de gaaspanelen. Bij de panelen met een maaswijdte van 50*50 mm en een draaddikte van 4mm is de binnenmaat 42mm. Na de vulling met breukstenen wordt de korf in de lengte en de breedte ongeveer 2 centimeter groter."
Als de korven ergens precies tussen hadden moeten passen was het handig geweest dat u voor de tijd contact met ons had opgenomen. Dan hadden wij u hier nogmaals op geattendeerd.
Gelukkig zijn de korven eenvoudig ter plekke nog in te korten en heeft u de korven alsnog kunnen plaatsen.
Nogmaals hartelijk dank voor uw bestelling.
Team Gabinova