Gabinova

Albert van Schoonhoven

Super slecht. Komt de afspraken van levering niet na. Ook na meerdere malen bellen werd er telkens een andere leverdatum gezegd. Indien er gezegd zou worden dat dit komt door de Corona tijd dan heb je hier begrip voor, maar hier werd geen woord over gerept.
25 mei besteld en 12 juli pas geleverd.
Deze review voelt net zo slecht aan zoals ik mij destijds voelde. Toen deden zij hier ook niets aan en daarom ga ik mij review ook zeker niet aanpassen. Ook niet na een mailtje of ik de review wil herzien en aanpassen. Helaas geven zij mij ook geen reden om de review aan te passen.

Zou het niet kunnen bedenken

Reactie Gabinova:

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij kunnen zien dat u op 25 mei een haard heeft besteld en dat deze op 7 juli om 13.41 bij u thuis geleverd is. Levertermijn was normaal 3 weken en nu helaas 6 weken.
Midden in de Corona drukte, waren we helaas snel door de voorraad heen en konden we doordat we weken hadden waarin we 100% meer verkochten dan anders, niet alles zo snel leveren als normaal, nogmaals onze excuses daarvoor.
Ook hadden we geen tijd om alles zoals gewoonlijk in de gaten te houden. We hebben vanaf dat de corona uitbrak maanden lang meer dan 10 uur per dag gewerkt om alles (ondanks de Corona) op tijd leveren.
Wij betreuren uw slechte ervaring en dit is zoals u ziet ontstaan door een uitzonderlijke situatie.
Blijf echter zeer trots op alle medewerkers van Gabinova die ondanks de lastige periode waarin we ons allemaal bevinden hun uiterste best bleven doen om alle klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Score voor Gabinova: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee