Gister een neppe dualshock 3 ontvangen van game-outlet NL, even een berichtje gestuurd via facebook en had binnen enkele minuten een reactie. Even op een leuke en vriendelijke manier met deze persoon gesproken en tips gegeven hoe je dit soort situaties kan voorkomen (omtrent inkopen van neppe dualshocks 3). De medewerker/werkgever was heel erg geïnteresseerd in de wijze van mijn ontdekking. Na een kort gesprek zei deze persoon dat ik mijn verzendkosten zou terug krijgen en ze op deze wijze de volgende cat 2 controller zouden inspecteren en mij foto's zouden sturen van het interieur en andere posities! Heel erg tevreden, aan het feit dat deze controller nep was konden hun ook niks doen. Dit vanwege het feit dat dit zeker hele goede replica's zijn, alleen functioneren deze helaas niet hetzelfde als een echte dualshock 3, daarom ga ik ook geen slecht cijfer geven bij informatie op de website! Enigste nadeel voor mij is dat de verzendkosten iets aan de hoge kant zijn vergeleken met andere webshops, voor de rest blijf zo doorgaan game outlet!
- Snelle reactietijd
- Erg vriendelijk personeel
- hele goede aftersales
- Redelijke dure verzendkosten met andere sites
- Mis de inlog optie rechts bovenin, misschien een idee?