Gemiddeld. Website was duidelijk en overzichtelijk. bestelproces ook prima. Levering was echter niet in orde en tot nu toe nog niet helemaal opgelost.
Website, bestelproces, duidelijk.
Ik kreeg een dvd ipv bluray versie opgestuurd. Vervolgens contact gehad en wel snel de bluray versie ontvangen (maar 1 dag later). Ik heb de DVD weer teruggestuurd en zou de verzendkosten vergoed krijgen. Dit laatste is echter nog niet gebeurd.
Reactie Game-Outlet.nl:
Bedankt voor je feedback!
In deze periode hadden we een aantal tijdelijke krachten ingezet om de drukte op te vangen. Helaas was de kwaliteit niet altijd wat je van ons zou mogen verwachten en hebben we onder andere door jouw feedback gekeken hoe we dit kunnen verbeteren.
We hebben hierna gekozen om het verzenden door een professioneel magazijn te laten doen. Voordeel is dat klanten nu tot later kunnen bestellen (20:00), de producten nu altijd netjes verpakt worden en door het scannen van de streepjescodes nu geen producten meer verwisseld kunnen worden. Mocht je nog een keer wat bestellen dan horen we graag hoe de nieuwe opzet bevalt.
Michael van de Laak - Founder